Rămâne Dănuț Lupu în puşcărie?! Dosarul care îl poate compromite pe fostul mare fotbalist. Totul a ieşit la iveală

Rămâne Dănuț Lupu în puşcărie?! Dosarul care îl poate compromite pe fostul mare fotbalist. Totul a ieşit la iveală. Soția și un apropiat ar fi mințit în cadrul anchetei unui alt dosar.

Dănuț Lupu poate ajunge din nou în închisoare, la scurt timp după ce va fi eliberat! Detalii neștiute din cadrul unei alte anchete.

Rămâne Dănuț Lupu în puşcărie?!

Dănuț Lupu se pregătește să iasă de la închisoare! Fostul internațional a fost condamnat la șapte luni și zece zile de carceră, după ce a fost prins conducând propriul autovehicul, de două ori la rând, fără a deține un permis auto valabil.

După ce a ispășit două treimi din pedeapsă, Lupu ar putea ajunge din nou la închisoare, acuzat de o altă faptă penală. Soția sa, dar și un apropiat, ar fi mințit în cadrul altui dosar ce îl acuză pe acesta de conducere fără permis.

Lupu a mai câștigat zile, muncind în timpul închisorii.

Închis în anul 2022. A mers cu mașina, cu permisul de conducere anulat

Pe data de 18 iunie 2022, Dănuț Lupu a fost surprins la volanul unui autovehicul, în Capitală, deși acesta ar fi avut permisul anulat încă din anul 2001.

Pentru a scăpa de acuzații, fostul internațional ar fi mințit că la volanul autoturismului nu s-a aflat el, ci altă persoană. De asemenea, cei doi martori, soția și un prieten, au fost acuzați că au mințit în cadrul anchetei. Conform romaniatv.net, dosarul celor trei se află, în prezent, în camera preliminară.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed