Rafa Nadal, atacat fără motiv! Chiar un jucător se revoltă. Nu e de acord cu prezența Matadorului la Jocurile Olimpice 2024

Rafa Nadal a fost atacat fără motiv. Un jucător de tenis se revoltă și spune că nu este de acord cu prezența fostului lider ATP la Jocurile Olimpice 2024. Spaniolul a fost campion olimpic în 2008 la simplu și în 2016 la dublu.

Pedro Martinez, numărul 48 ATP, s-a enervat cumplit după ce a aflat că Nadal va juca la Paris. Acesta ar fi fost eligibil pentru Jocurile Olimpice dacă fostul număr 1 mondial nu își folosea clasamentul protejat.

Rafa Nadal, atacat fără motiv

Pedro Martinez nu s-a abținut și l-a atacat pe Rafa Nadal. Ibericul este nemulțumit că nu va putea juca la Jocurile Olimpice, deși era eligibil. Spania va fi reprezentată de Rafael Nadal, Carlos Alcaraz, Pablo Carreno Busta şi Alejandro Davidovich Fokina.

Nadal este locul 275 ATP în acest moment, dar se folosește de clasamentul protejat pentru a juca pe tabloul principal. Fostul lider mondial nu a putut juca un an, după accidentarea la șold suferită la Australian Open.

„În acest caz, clasamentul protejat este o nedreptate, chiar dacă e vorba despre Rafa, pe care toată lumea vrea să îl vadă la Jocurile Olimpice. Nu mi se pare corect. E ca şi cum eu mă accidentez acum şi în patru ani folosesc clasamentul protejat la Jocurile Olimpice de la Los Angeles.

Cred că anul acesta merit să merg la Jocurile Olimpice. Să nu merg din cauza unei astfel de situaţii mi se pare nedrept. Dar nu poţi controla asta şi asta e”, a declarat Pedro Martinez, citat de eurosport.com.

Rafael Nadal a jucat și la Roland Garros, dar a fost eliminat din primul tur. Pentru spaniol   aceasta a fost cel mai probabil ultima prezență la turneul său favorit.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed