Radu Drăguşin, coşmarul adversarilor de la EURO 2024! Anunţ clar despre vedeta tricolorilor. Ce au spus belgienii

Radu Drăguşin a băgat frica în ei. Adversarii României la EURO 2024 se tem de abilitățile fundașului de la Tottenham. Anunțul clar făcut de belgieni înaintea meciului de sâmbătă cu naționala lui Edi Iordănescu.

Radu Drăgușin a avut o prestație incredibilă, luni, la meciul de debut la EURO 2024. Fundașul echipei naționale a avut un scor fabulos.

Radu Drăguşin, coşmarul adversarilor de la EURO 2024!

3 din 3 dueluri câștigate, 2 din 2 dueluri aeriane câștigate, de 3 ori a câștigat posesia, nu a comis niciun fault și nu a permis încasarea niciunui gol.

Acest scor a lui Drăgușin, de la meciul cu Ucraina, îi sperie pe belgieni, care l-au numit ”patron în apărare”.

”În colectivul României este greu să identifici un singur om. Radu Drăgușin a fost patron în apărare, în timp ce căpitanul Nicolae Stanciu a excelat cu golul său.

Ucraina a încercat, dar a avut puțin spirit în atacuri. Atacantul Dovbyk a fost prins de fundașii centrali Drăgușin și Burcă de fiecare dată”, a relatat sporza.be.

Radu Drăgușin, devenit cel mai scump fotbalist român din istorie, odată cu transferul la Tottenham, 30 milioane de euro, este cotat de site-urile de specialitate la 25 de milioane de euro.

Următorul meci al României la EURO 2024 este cu Belgia. Cele două naționale se întâlnesc pe stadionul Rhein Energie, din Koln. Partida se va disputa începând cu orele 22:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed