Radu Drăgușin a dat marea lovitură! Topul în care a fost inclus. Totul s-a aflat înaintea EURO 2024

Radu Drăgușin (22 de ani) a fost transferat de Tottenham în iarna lui 2024. Internaționalul român a stat mai mult pe banca de rezerve, dar a încheiat sezonul titular. Acum, primeşte o veste nesperată.

A fost integralist în meciurile cu Manchester City (0-2) și Sheffield United (3-0). Cei de la WhoScored au realizat un top al fundaşilor care au fost driblați de cele mai puține ori, iar Drăgușin a fost inclus.

Radu Drăgușin, în TOP 5

Internaționalul român este lider într-un top realizat de WhoScored. Drăgușin este fundașul care a fost driblat de cele mai puține ori, potrivit statisticilor. Jurnaliștii au luat în considerare doar fotbaliști care au strâns mai mult de 2.000 de minute în sezonul încheiat.

1. Radu Drăgușin – driblat de 0,04 ori pe meci
2. Virgil van Dijk – 0,06/meci
3. Castello Lukeba – 0,08/meci
4. Francesco Acerbi – 0,11/meci
5. Ezri Konsa – 0,12/meci

Românul are 2.134  de minute (9 meciuri la Tottenham și 19 la Genoa) spre deosebire de ceilalți. Aceștia au adunat peste 4.000 de minute jucate.

După ce antrenorul l-a lăsat mai mult pe banca de rezerve, s-a spus că Drăgușin ar putea pleca de la Tottenham. Impresarul său a declarat însă că nu este adevărat.

”Nu pleacă nicăieri. În fotbal nu există promisiuni, nicăieri. Nu poate să zică nimeni ce o să faci. El e acolo. Are șase ani contract, e bine. Nu vreau să vorbesc despre Radu, pentru că Radu e bine. Nu se mută, nu se schimbă nimic. Totul e în regulă. Se gândește la Euro”, a spus Florin Manea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed