Qatarezii nu au rămas datori. Cum le-au răspuns nemților după protestul de la primul meci de la Cupa Mondială

Suporterii din Qatar au decis să le răspundă nemților într-un mod inedit, după ce aceștia au protestat la primul meci de la Cupa Mondială, atunci când și-au acoperit gura cu mâna.

Asiaticii au fost deranjați de gestul făcut de naționala Germaniei. Astfel s-au prezentat la meciul cu Spania cu poze cu chipul lui Mesut Ozil. Unii și-au dus și mâna la gură, sugerând ipocrizie din partea nemților.

În trecut, Mesut Ozil a acuzat conducerea Federației de Fotbal din Germania, dar și pe fani de rasism. Atunci fostul fotbalist a fost deranjat de comentariile făcute după ce a apărut într-o fotografie cu Recep Erdogan, președintele Turciei.

„Ce m-a frustrat cel mai mult în ultimele două luni a fost felul incorect în care am fost tratat de DFB, în special de preşedintele Reinhard Grindel. După apariţia fotografiei mele cu preşedintele Erdogan, Joachim Low mi-a cerut să îmi întrerup vacanţa şi să merg la Berlin pentru a face o declaraţie comună, ca să se pună capăt speculaţiilor.

Prietenilor mei Lukas Podolski şi Miroslav Klose nu li se spune niciodată că sunt germano-polonezi. De ce sunt eu germano-turc? Pentru că este vorba de Turcia? Pentru că sunt musulman? M-am născut şi am studiat în Germania, de ce nu acceptă oamenii că sunt german?”, spunea Ozil, conform GOAL.

Mesut Ozil s-a retras din naționala Germaniei în 2018.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari