Probleme uriaşe pentru Nicolae Dică! Vestea cumplită care a venit chiar acum. Şansele celor de la FCSB de a prinde play-off-ul scad

Probleme uriaşe pentru Nicolae Dică! Vestea cumplită care a venit chiar acum pentru antrenorul vicecampioanei. Şansele celor de la FCSB de a prinde play-off-ul scad după ce vicecampioana a mai pierdut un jucător important.

Nicolae Dică primeşte lovitură după lovitură. Unul dintre jucătorii de bază ai celor de la FCSB s-a accidentat la echipa naţională.

Probleme uriaşe pentru Nicolae Dică!

Nicolae Dică va trebui să se descurce fără Risto Radunovic cel puţin o lună. Fundaşul s-a accidentat în confruntarea Muntenegru – Finlanda 0-2. Este o pierdere importantă și pentru FCSB, care rămâne cel puțin pentru o lună fără titularul incontestabil din flancul stâng al defensivei, conform gsp.ro.

Fundașul de 30 de ani s-a accidentat rapid în meciul cu Finlanda. Muntenegreanul a acuzat dureri musculare, iar verdictul primit din partea medicilor a confirmat bănuielile acestuia.

Radunovic, unul dintre cei mai constanți jucători de la FCSB din acest sezon, a primit diagnosticul de leziune musculară. Fără muntenegrean, tehnicianul roș-albaștrilor îl va folosi pe acel post, cel mai probabil, pe Alexandru Pantea, 19 ani.

Totuşi, cei de la FCSB iau în calcul să-l trimită pe Risto Radunovic, după modelul Florinel Coman, la Belgrad, la celebra Marijana Kovacevic, cunoscută drept „vraciul din Serbia”, mai spune sursa citată.

Cum ar putea arăta FCSB cu FC Argeș: Târnovanu – V. Crețu, Haruț, Tamm, Pantea – Cordea, Olaru, Edjouma, Fl. Coman – Omrani, Compagno

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari