Probleme pentru Edi Iordănescu! Tricolorii care nu s-au putut antrena. Alertă înaintea EURO 2024

Probleme pentru Edi Iordănescu de la primul antrenament! Tricolorii care nu s-au putut antrena pentru că nu sunt refăcuți complet. Alertă înaintea EURO 2024 pentru selecţionerul României.

Edi Iordănescu nu scapă de problemele accidentărilor nici aproape de startul turneului final. Doi dintre jucătorii prezenți la antrenament au fost nevoiți să facă recuperare pentru că nu s-au refăcut complet. Este vorba despre Deian Sorescu și Andrei Burcă.

Probleme pentru Edi Iordănescu!

Tricolorii au efectuat primul antrenament înaintea amicalelor cu Bulgaria și Liechtenstein. Selecționerul a avut pe terenul de la Mogoșoaia prezenți numai 14 jucători. Florinel Coman, Adrian Șut, Ștefan Târnovanu și Darius Olaru au avut o vacanță scurtă după care au venit la pregătire.

„Tricolorii au efectuat în această seară prima ședință de pregătire înainte de ultimele teste premergătoare turneului final din Germania. În cantonamentul de Mogoșoaia au ajuns deja 16 tricolori. Dintre aceștia, 14 s-au pregătit pe gazon, iar 2, Burcă și Sorescu, au efectuat exerciții de refacere și recuperare la hotel”, a anunţat frf.ro.

În afară de cei patru jucători de la FCSB, Valentin Mihăilă, Nicuşor Stanciu, Dina Grameni, Daniel Bîrligea, Dennis Man, Denis Alibec, Marius Marin, Adrian Rus, Răzvan Sava şi Vasile Mogoş s-au antrenat astăzi la Mogoşoaia. EURO 2024 va lua starul pe 14 iunie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed