Probleme mari pentru Zeljko Kopic! Pleacă de la Dinamo. Şeful clubului a făcut anunţul

Andrei Nicolescu anunță schimbări majore la nivelul lotului grupării din Ștefan cel Mare. Administratorul special al celor de la Dinamo semnalează despărțirea de către cel mai valoros component al grupării alb-roșii, Darko Velkovski.

Oficialul celor de la Dinamo a recunoscut faptul că fundașul nord-macedonean nu oferă șanse unei posibile prelungiri de contract. Mai mult, Nicolescu admite faptul că ”haita” pregătește transferul unui atacant de calibru.

Velkovski pleacă de la Dinamo!

Conform site-urilor de specialitate, Darko Velkovski are o cotă de piață în valoare de 1,2 milioane de euro. Fundașul va părăsi gruparea din Ștefan cel Mare.

Prin urmare, vineri 14 iunie, clubul ar urma să anunțe oficial alte două transferuri importante.

„Pot să vă spun în premieră că va fi foarte greu să reînnoim înțelegerea cu Darko Velkovski. Ne trebuie fundași centrali, 100%. Dacă nu trei, doi ne trebuie sigur. Mai sunt doi jucători care nu fac parte din planul antrenorului!

Mâine încercăm să mai perfectăm un transfer sau două. Nu sunt semnate. Atâta timp când nu sunt semnate, se poate întâmpla orice. Am căutat să aducem jucători români și după ce ne considerăm compleți cu jucători români, atunci începem să ne uităm pe piața de jucători străini. Este un atacant!”, a declarat Andrei Nicolescu, la Digi Sport.

Nord-macedoneanul a adunat 16 meciuri în tricoul lui Dinamo, reușind să marcheze un singur gol.

Andrei Nicolescu a recunoscut că are foarte mari așteptări de la un jucător. Este vorba despre Cătălin Cîrjan.

„Cătălin Cîrjan a cerut să vorbească cu antrenorul (n.r. Kopic) înainte de această alegere pentru că asta era foarte important. Când a fost transferat de Rapid, am declarat subiectiv că mi se pare cel mai bun transfer pe care l-a făcut Rapid. Avem foarte mare încredere în el și a fost o oportunitate pe care nu puteam lăsa să treacă. Nu mi-am schimbat părerea. Știu contextul, știu mai multe lucruri.

La Dinamo poate să își arate valoarea. Cu siguranță antrenorul și l-a dorit. Când antrenorul insistă și își dorește un jucător înseamnă că va fi o piesă importantă în teren!”, a mai spus Andrei Nicolescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed