Probleme mari pentru o româncă! Se teme să facă plângere. Imaginile șocante filmate la un turneu de tenis / Video

Probleme mari pentru o româncă! Andreea Prisacariu se teme să facă plângere. Jucătoarea a fost speriată de viețuitoarele care se plimbau în vestiar. Imaginile șocante filmate la un turneu de tenis.

Lucruri rar întâlnite la turneele de tenis, dar nu imposibile. Asta a întâmpinat tenismena Andreea Prisacariu la turneul ITF din Italia.

Probleme mari pentru Prisacariu!

Condițiile de la turneul ITF Santa Margherita di Pula (Italia) au indignat-o pe românca Andreea Prisacariu (336 WTA). Se teme că organizatorii se vor răzbuna pe ea dacă va face publice imaginile din vestiar. Jucătoarea nu vrea să facă reclamație organizatorilor turneului după ce a văzut cum mai multe viețuitoare se plimbau pe podea.

Sportiva participă la o serie de turnee desfășurate în orașul turistic din Italia. Anul trecut a câștigat cel mai important titlu al carierei (3-6, 6-2, 6-2 în finala cu compatrioata Miriam Bulgaru).

Excentrica jucătoare de tenis din România, s-a arătat uimită de condițiile de care are parte la turneul de la Santa Margherita. „Ăsta e vestiarul meu la turneul de 35K din Santa Margherita di Pula. Nu știu ce sunt aceste lucruri și nici nu vreau să aflu. Cu siguranță mă voi schimba în natura începând de astăzi”, a scris Prisacariu pe internet.

Urmăritorii săi o îndeamnă facă o plângere. Tenismena a spus că se teme de repercusiuni. „Îmi e frică să fac asta pentru că după aceea s-ar putea purta urât cu noi”, a spus fosta componentă a echipei naționale de Billie Jean King Cup a României. Andreea urmează să participe la încă un concurs în Santa Margherita, înfruntând-o pe Eva Vedder (Olanda, 424 WTA) în primul tur.

Situația i-a indignat și pe fanii Andreei Prisacariu, având în vedere că la turneul din Italia participă multe jucătoare de perspectivă. „Nu cred ca citesc așa ceva, în condițiile in care se joacă un turneu ITF cu jucătoare aflate în Top 400 mondial. Adică nu e ca și cum te superi pe niște copii și nu le mai dai dulciuri, e vorba de decență. Groaznic, păcat că se întâmplă asta!”, i-a transmis Andreei un utilizator de Twitter.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed