Probleme mari pentru Marius Şumudică! Ce s-a întâmplat la ultimul meci al românului în Turcia. Alexandru Maxim a comis-o grav

Probleme mari pentru Marius Şumudică! S-a aflat ce s-a întâmplat la ultimul meci al românului în Turcia. Alexandru Maxim a comis-o grav la partida cu Kasimpașa, în etapa cu numărul 14 din Turcia.

Înainte de a juca cu Kasimpașa, echipa lui Marius Șumudică a suferit o înfrângere cu Ankaragucu, scor 0-1.

Probleme mari pentru Marius Şumudică!

În primele 45 de minute, Gaziantep era condusă cu scorul de 0-3, iar în prelungirile primei partide, echipa lui Sumudică a avut șansa să marcheze din penalty. Însă Alexandru Maxim, cel care l-a executat, nu l-a fructificat.

După primele 45 de minute, formația lui Marius Șumudică era condusă cu scorul de 0-3. Chiar dacă prima repriza s-a terminat în favoarea celor de la Kasimpașa, repriza secundă a început în forță pentru Gaziantep. Elevii lui Sumudică au marcat două goluri într-un minut.

Cu toate acestea, Kasimpașa a fost cea care a stabilit scorul final în minutul 82. Fall a mai marcat un gol pentru gazde.

În acest meci, Florin Niță a fost integralist. Alexandru Maxim și Denis Drăguș au fost schimbați în minutele 80, respectiv 72.

În urma acestui rezultat, Gaziantep a coborât pe locul 14 în Turcia, în timp ce Kasimpașa este pe poziția cu numărul 7.

Șumudică era neînvins pe teren propriu

Presa din Turcia a studiat istoria lui Șumudică și au găsit că antrenorul român, care a mai pregătit-o pe Gaziantep și în perioada iunie 2019 – ianuarie 2021, pierduse ultima dată pe teren propriu pe 18 ianuarie 2020, într-un meci cu Fenerbahce (scor 0-2).

De atunci, Gaziantep a mai disputat 18 meciuri din postura de echipă gazdă cu Marius Șumudică pe bancă, până la partida cu Ankaragucu, pierdută în weekend-ul anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Răzvan Burleanu ia poziţie! Noi dezvăluiri despre plecarea lui Edi Iordănescu. Anunţ clar al şefului FRF

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a făcut...

Marius Şumudică s-a enervat cumplit! Dezvăluiri despre Florin Niță. Ce l-a enervat pe antrenor

Marius Șumudică a recunoscut ce salariu i-au acordat oficialii...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed