Probleme mari pentru Ianis Hagi! Ce s-a întâmplat cu tricolorul la Muntele Athos. Dezvăluiri teribile despre fiul lui Gică Hagi

Adrian Ilie a povestit cum a fost experiența sa pe Muntele Athos! Fostul fotbalist a fost însoțit de către Ianis și Gică Hagi, dar și de către Nicolas și Gică Popescu. Au mers împreună pentru a se ruga, timp de cinci zile, la locașul sfânt din Grecia.

Potrivit spuselor fostului component al echipei naționale, cel care a fost cel mai impactat la finalul călătoriei ar fi fost Ianis Hagi, românul care traversează o perioadă extrem de grea în vestiarul celor de la Deportivo Alaves.

Probleme mari pentru Ianis Hagi!

Adrian Ilie a admis faptul că a existat o schimbare vizibilă în privirea mijlocașului, atunci când a părăsit Muntele Athos.

“Am fost cu Gică Hagi, cu Ianis, cu Gică Popescu și cu Nicolas de curând. Ei au mai fost acolo înaintea mea. Cred că și-a dat seama că ceva există acolo și s-a schimbat.

Cu cât ajungi mai repede, cu atât mai bine. E norocos Ianis că a ajuns la 20 și ceva de ani acolo. Deja trăiește cu o altă perspectivă. Cu siguranță va vrea să se întoarcă.

L-am văzut schimbat încă de când am plecat de acolo. Era luminat. El și-a dorit să vină, cu siguranță. Ianis și Gică au o relație foarte bună. A putut să meargă pentru că a avut 3 zile libere și ne-am hotărât să mergem împreună. Ianis a vrut să meargă acolo, nu l-a obligat Hagi.

Trebuie să simți să mergi acolo. S-a bucurat și chiar îmi spunea că mama lui s-a bucurat că a putut să ajungă acolo. Ei sunt credincioși Toți care merg acolo se roagă. E un program și îl respecți!”, a povestit Adi Ilie, la fanatik.ro.

Gică Hagi a vorbit despre fotbal și la Muntele Athos!

“Mai mergeau părinții înainte și noi ne mai opream într-un colț și vorbeam și despre fotbal. Hagi vorbea despre ce transferuri trebuie să facă. Că îi trebuie neapărat jucători, că îi trebuie echipă.

Două ore ține slujba, iar în 7 ore ce să faci. Mai stai pe acolo, mai beai o cafea și stăteam de-o parte și începea cu fotbalul. Mai și vizitam. Sunt și părinți care sunt microbiști și cărora le place fotbalul. Unul dintre părinți va veni la meciul FCSB – CFR Cluj și va sta și la meciul Generației de Aur!”, a mai spus Adrian Ilie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed