Probleme mari pentru campionul mondial! A fost amenințat cu moartea de teroriști. Colegul lui Leo Messi, în stare de șoc

Probleme mari pentru campionul mondial. A fost amenințat cu moartea de teroriști. Colegul lui Leo Messi este în stare de șoc.

Familia lui Angel Di Maria a primit un mesaj dur, luni după-amiază, în care i se transmitea fotbalistului să nu mai accepte niciodată să joace la Rosario, acolo unde plănuiește să-și încheie cariera.

Angel Di Maria trece prin clipe cumplite

Angel Di Maria (36 de ani) a fost ţinta unor ameninţări cu moartea în Argentina. Potrivit site-ului Infobae, un mesaj a fost trimis, luni după-amiază, dintr-o maşină care trecea prin faţa casei jucătorului din apropiere de Rosario. campionul mondial locuiește acolo atunci când este convocat la echipa naţională.

Mesajul îl avertiza în mod violent pe jucătorul de la Benfica să nu se mai întoarcă să joace la Rosario. Fotbalistul a debutat laa acest club și ar vrea să-şi încheie cariera tot acolo. Mesajul a fost atribuit unui grup descris ca fiind „narcoterorist”.

„Spune-i fiului tău Ángel să nu se mai întoarcă la Rosario. Altfel îl vom distruge ucigând un membru al familiei sale. Nici măcar Pullaro (guvernatorul provinciei, Maximiliano Pullaro, n.r.) nu vă va salva. Noi nu aruncăm bucăţi de hârtie. Noi aruncăm plumb şi oameni morţi”, era scris în mesaj.

Potrivit presei locale şi anchetatorilor, amenințările ar fi putut fi făcute de deținuţi care încearcă să răspândească frica pentru a obţine condiţii mai bune de detenţie. Asta după ce măsurile au fost înăsprite începând din luna decembrie.

Potrivit şefului securităţii, persoanele care au trimis mesajul în direcţia lui Di Maria au tras patru focuri de armă, deşi anchetatorii nu au găsit niciun cartuş la faţa locului, potrivit news.ro.

Rosario Central a emis un comunicat în care denunţă intimidarea.

„Ne simţim lezaţi, afectaţi şi prejudiciaţi, deoarece acest tip de acţiune violentă atacă direct economia şi succesul sportiv al cluburilor. Nu poate fi permis faptul că se doreşte intimidarea fotbaliştilor. Sau atacarea lor şi/sau a familiilor lor, care sunt principalii protagonişti ai evenimentelor sportive. Și nici nu poate fi permisă violenţa împotriva oricărui membru al familiei fotbalului.”

Di Maria nu este primul jucător argentinian care primeşte astfel de ameninţări cu moartea. În 2023, o sucursală a lanţului de supermarketuri Único, deţinut de familia partenerei lui Lionel Messi, Antonela Roccuzzo, a fost atacată în vestul oraşului Rosario. S-a trimis un mesaj care conţinea ameninţări cu moartea adresate direct lui Messi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed