Primele declarații ale Anamariei Prodan despre bătaia cu Reghecampf, după ce a ieșit de la poliție: `A zis că mă omoară, duhnea a alcool!`

De când au anunțat divorțul și mai ales după ce au ieșit la suprafață secrete de familie, iar Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pe Anamaria Prodan pentru o altă femeie, nu mai e cale de mijloc. E război total între fosta prezentatoare și antrenor.

Un scandal-monstru, cu acuzații de violență și agresiune verbală, a izbucnit pe seară între Prodanca și Reghe: au ajuns amândoi la poliție, după ce a reclamat fiecare că a fost lovit. Ar fi încercat să sară unul la celălalt chiar și în secție și nu s-au calmat nici după ce s-au ales cu dosare penale.

„Nu s-a întâmplat nimic, s-a întâmplat ce se întâmplă de fiecare dată. În ţara asta, dacă eşti persoană publică, eşti apărată, legea nu-şi face treaba cum trebuie. Dacă se făcea ceva când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră, nu mai ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare.

Poliţia nu vrea să ia probe de sânge, se uită zâmbind, pentru că noi suntem celebrităţi. Nu se poate să stăm să ne omoare în casă şi să vină poliţia şi să îşi dea seama că au greşit că nu au luat prima dată măsuri.

A venit şi a început să înjure, mi-a înjurat finul, ne ameninţă pe toţi. Gata, s-a terminat, am tăcut până acum pentru că suntem persoane publice şi ar trebui să fim un exemplu, iar copilul meu suferă. A venit astăzi, după atâtea luni de zile şi l-a ameninţat că îl ia cu forţa. M-a lovit, mi-a zis că mă omoară şi că mă bagă cu forţa la puşcărie.

Bebeto l-a rugat să plece din casă în secunda doi, pentru că a intrat în casă prin efracţie. Îmi doresc acest divorţ mai mult decât orice pe pământul ăsta„, a declarat Anamaria Prodan la ieșirea din secția de poliție.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Dezamăgire în tabăra Rapidului. Adrian Mutu și-a taxat jucătorii, dar nu l-a iertat nici pe arbitru

Rapid a pierdut surprinzător cu ultima clasată, Chindia, scor...

Toni Petrea a făcut minuni la Chindia. Prima victorie în Liga 1. ‘Importantă este atitudinea’

Chindia a câștigat primul meci în actualul sezon. Ultima...

Cristi Săpunaru, negru de supărare: ‘Noi suntem vinovați. Când joci cum am jucat noi este dureros’

Chindia a obținut prima victorie în acest sezon în...

Parteneri
Recomandari