Prietenul lui Ion Țiriac, implicat într-un scandal uriaș. Ce a putut să-i facă fosta soție. Dezvăluiri incredibile

Prietenul lui Ion Țiriac, implicat într-un scandal uriaș. Boris Becker are probleme din cauza fostei sale neveste. Femeia l-a spionat, iar motivul este uluitor.

Olandeza a angajat un detectiv particular după despărțirea de Becker. Acum a fost dată în judecată pentru o sumă importantă de bani.

Prietenul lui Ion Țiriac, implicat într-un scandal uriaș

Sharlely „Lilly” Kerssenberg a fost convinsă că Boris Becker ar fi ascuns mai multe bunuri după divorț. Olandeza a apelat la ajutorul unui detectiv particular care l-a urmărit pe fostul lider ATP o perioadă.

Lilly a folosit banii primiți de la Pierre Uebelhack pentru a plăti detectivul particular, iar acum bărbatul a dat-o în judecată și îi cere 186.626 de lire sterline, scriu cei de la Bild. Olandeza a fi plătit 21.400 firmei KDM Security Consulting din Frankfurt, pentru a-și spiona fostul soț.

În fața magistraților, femeia a declarat că suma de bani primită de la Uebelhack a considerat-o o donație, mai ales că au fost implicați într-o relație amoroasă. Producătorul TV susține că au fost prieteni, dar nu a fost niciodată vorba despre o relație.

Boris Becker și „Lilly” au avut o relație între 2009 și 2019. Cei doi au și un fiu în vârstă de 14 ani. Fostul jucător de tenis a mai fost căsătorit între 1993 și 2001 cu Barbara Feltus.

În aprilie 2022, prietenul lui Ion Țiriac a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că a ascuns bunuri în valoare de 2,5 milioane de lire sterline. În luna decembrie a aceluiași an, a fost eliberat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed