Prietena lui Ion Ţiriac, întâlnire uriaşă! Românca a mers la Donald Trump acasă. Dezvăluiri incendiare din interior / Foto

Prietena lui Ion Ţiriac, întâlnire uriaş. Romina Gingașu a fost invitată la cină de fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Românca a fost însoțită de partenerul său de viață, Piero Ferrari (79 de ani), unul dintre proprietarii Scuderiei Ferrari.

Prietena lui Ion Ţiriac, întâlnire cu Donald Trump

Romina Gingașu și Piero Ferrari au avut ocazia să-l întâlnească pe Donald Trump. Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii i-a invitat la un dineu care a avut loc în Florida, la reședința din Mar-a-Lago.

Miliardarul și-a cumpărat reședința în 1985 și a plătit nu mai puțin de 10 milioane de dolari. Aceasta este impunătoare. Are 58 de camere, 33 de băi, o curte de aproape 7 hectare și 5 terenuri de tenis.

Pentru acest eveniment, românca a ales o ținută alcătuită dintr-o rochie albă și o jachetă neagră.

Aceasta a postat și câteva fotografii pe contul de Instagram.

De ce vine Romina Gingașu în fiecare lună în România

Vedeta a dezvăluit că vine în fiecare lună împreună cu soțul ei în România.

”Vine (n.r.- Piero Ferrari) în fiecare lună (n.r.- în România). Îi place, are prieteni. România este diferită de Italia. Ne place să venim pentru câteva zile. Totul aici (n.r.- în Italia) este despre Ferrari, ne deconectăm puțin. Ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București. Avem șofer”, spunea Romina Gingașu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed