Presiune uriaşă pe Zeljko Kopic! Anunţul venit de la şefii clubului. Dezvăluiri despre jucătorul care tocmai a semnat cu câinii

Presiune uriaşă pe Zeljko Kopic antrenorul lui Dinamo! Anunţul a venit chiar de la şefii clubului. Dezvăluiri despre jucătorul care tocmai a semnat contractul cu câinii. Aceştia au spus clar, vor ca Dinamo să se califice în play-off, în sezonul viitor.

Croatul Zeljko Kopic, are un nou jucător la echipa pe care o antrenează. Mijlocașul ofensiv a semnat joi cu Dinamo, fiind liber de contract după ce conducerea Rapidului, formație unde era împrumutat nu i-au mai prelungit înțelegerea.

Presiune uriașă pe Zeljko Kopic!

Cătălin Cîrjan a fost ”pus pe liber” de Arsenal, iar Rapid nu i-a mai prelungit împrumutul, astfel că mijlocașul a avut cale liberă spre Dinamo. Acesta a semnat un contract pe 3 sezoane cu gruparea din Ștefan cel Mare.

Administratorul clubului, Andrei Nicolescu, a vorbit despre transferul tânărului fotbalist. Oficialul ”Câinilor” a afirmat că tehnicianul croat a insistat pentru el deoarece are încredere în calitățile sale.

”Nu, a cerut să vorbească cu antrenorul înainte de această alegere. Anul trecut când a fost transferat de acolo la Rapid, am zis că a fost cel mai bun transfer realizat de Rapid. Nu am putut să ratăm o astfel de oportunitate.
Știu și contextul, știu mai multe lucruri. Noi considerăm că aici își poate arăta adevărata valoare. Cu siguranță antrenorul l-a dorit. Atunci când insistă antrenorul pentru un jucător, însemnă că îl consideră o piesă importantă.”, a declarat Andrei Nicolescu, în direct la Digi Sport.

Cătălin Cîrjan a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care semnează contractul cu Dinamo.

Cîrjan a scris și un mesaj alături de postare, adresat suporterilor dinamoviști: ”Un nou început! Aștept cu nerăbdare să începem noul sezon”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed