Pleacă Radu Drăgușin de la Tottenham?! Vestea momentului despre tricolor. Un apropiat al acestuia a dat cărțile pe față

Radu Drăgușin a luat o decizie în ceea ce privește viitorul său, având în vedere că transferul său în Premier League, la Tottenham, s-a dovedit a fi unul lipsit de inspirație! Stoperul român nu s-a putut impune în primul 11 al lui Ange Postecoglou.

Deși s-a pus problema unui transfer la Napoli, grupare care l-a mai dorit în trecut, Radu Drăgușin a decis să rămână alături de englezi și sezonul viitor.

Vestea momentului despre Radu Drăgușin!

Florin Manea, impresarul său, a vorbit despre planul internaționalului.

”Nu pleacă nicăieri. În fotbal nu există promisiuni, nicăieri. Nu poate să zică nimeni ce o să faci. El e acolo. Are șase ani contract, e bine. Nu vreau să vorbesc despre Radu, pentru că Radu e bine. Nu se mută, nu se schimbă nimic. Totul e în regulă. Se gândește la Euro!”, a declarat Florin Manea pentru playsport.ro.

La finalul sezonului din Premier League, englezii au tras o concluzie în ceea ce îl privește pe fundașul român: se potrivește perfect cu stilul de joc al celor de la Tottenham.

„Primele luni au fost dificile la Tottenham pentru Drăguşin, care a trebuit să-şi aştepte timpul pentru a primi oportunităţi în echipă. A găsit această cale, cu întârziere, şi într-adevăr pare că se va portivi excelent echipei, datorită agresivităţii, forţei şi sincronizării sale în joc!”, au notat englezii de la spurs-web.com.

Drăgușin a bifat în total nouă meciuri în tricoul celor de la Spurs.

Lista jucătorilor care vor pleca de la Tottenham

Potrivit informațiilor oferite de către Fabrizio Romano, Tottenham a pus pe lista de transferuri 8 jucători, pentru perioada de mercato din vară. Este vorba despre:

  1. Joe Rodon (fundaș central)
  2. Japhet Tanganga (fundaș central)
  3. Djed Spence (fundaș lateral)
  4. Emerson Royal (fundaș lateral)
  5. Ryan Sessegnon (fundaș lateral)
  6. Pierre-Emile Hojbjerg (mijlocaș defensiv)
  7. Giovani Lo Celso (mijlocaș ofensiv)
  8. Bryan Gil (extremă stânga).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed