Pleacă Edi Iordănescu de la naţională?! Răzvan Burleanu într-o situaţie fără ieşire. Dezvăluiri de ultimă oră din interiorul FRF

Pleacă Edi Iordănescu de la naţională?! Răzvan Burleanu într-o situaţie fără ieşire. Dezvăluiri de ultimă oră din interiorul FRF. Selecționerul României refuză negocierile pentru prelungirea contractului.

Echipa națională a României s-a calificat la Campionatul European de fotbal din 2024, care va avea loc în Germania, în perioada 14 iunie – 14 iulie. După finalizarea EURO 2024, și contractul lui Edi Iordănescu se va sfârși.

Pleacă Edi Iordănescu de la naţională?!

După finalizarea EURO 2024 contractul lui Edi Iordănescu se încheie, și, potrivit as.ro, selecționerul refuză negocierile cu oficiali FRF pentru prelungirea angajamentului.

Mai mult decât atât, potrivit sursei menționată mai sus, Iordănescu nu va merge la  tragerea la sorți a grupelor Nations League, competiție care se va desfășura imediat după terminarea Campionatului European.

Motivul pentru care fiul lui Anghel Iordănescu refuză să își prelungească contractul cu FRF este modul în care jucători naționalei au fost tratați în ultima perioadă de timp.

„Au fost nopți întregi în care nu am dormit!”, spunea selecționerul, în urmă cu ceva timp.

Primul meci oficial al naționalei României la EURO 2024 va fi pe 17 iunie, dar încă nu s-a aflat adversara care vine din play-off. Meciul se va disputa pe stadionul Allianz Arena din Munchen. După, tricolorii vor juca împotriva Belgiei (22 iunie) şi Slovaciei (26 iunie).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed