Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj? Anunţ clar al conducerii clubului: ‘Nu am știut să ne rezolvăm problemele în familie’

Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj? Anunţ clar al conducerii clubului în privinţa tehnicianului echipei din Gruia. După informaţiile apărute în presă, conform cărora Dan Petrescu ar urma să fie înlocuit cu Cosmin Contra, Cristi Balaj a luat poziţie.

Dan Petrescu nu pleacă de la CFR Cluj. Cel puţin asta susţine preşedintele echipei ardelene, Cristi Balaj.

Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj?

Deşi a făcut pace cu Neluţu Varga, Dan Petrescu ar putea pleca de la campioană dacă nu va ajunge pe primul loc în Liga 1 şi nu va califica echipa în primăvara europeană. Acesta ar fi obiectivul trasat de conducerea ardelenilor.

Totuşi, Cristi Balaj a făcut un anunţ ferm cu privire la viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj.„Avem un antrenor, au existat anumite neînțelegeri legate de jocul echipei, amplificate și de noi, pentru că nu am știut să ne rezolvăm problemele în familie. Antrenorul echipei a fost, este și va fi Dan Petrescu. Are toată susținerea noastră, nu s-a făcut rabat, ne-am așezat la masă, inclusiv cu suporterii. Nu avem de gând să schimbăm antrenorul, mai clar de atât nu am cum să spun„, a declarat Cristi Balaj, în direct la ProArena.

Totuşi, Balaj a lăsat loc de negocieri. Acesta a spus că dacă Dan Petrescu va avea parte de o fertă, atunci clubul care îl doreşte ar trebui să achite clauza de reziliere.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari