Planul secret al lui Ion Țiriac! Magnatul a cheltuit o mare sumă de bani. Cine a dezvăluit totul

Ion Țiriac și-a făcut toate planurile. Se pare că omul de afaceri în vârstă de 83 de ani vrea să fie pregătit pentru orice, așa că a decis să achiziționeze un loc de veci.

Fostul jucător de tenis a luat un teren pe care s-au construit 18 cripte (12 subterane, 6 supraterane), pentru toată familia. Suma plătită nu a fost mică. După ce a plătit terenul, acesta a mai dat aproape 80.000 de euro pentru planul de construcție. Criptele vor fi din granit și marmură și sunt în Cimitirul Bellu.

Totul a fost dezvăluit de prietenul lui Ion Țiriac, Ilie Năstase. Fostul număr 1 mondial a spus că omul de afaceri i-a propus și lui să fie înmormântat acolo. Nasty a mărturisit însă că el nu se gândește la așa ceva, ba mai mult nici măcar testament nu și-a făcut.

„Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic.

M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Și eu i-am spus că nu am așa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta”, spunea Năstase pentru playsport.ro.

Nasty l-a refuzat pe Ion Țiriac

„A zist că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleum (n.r: râde). Şi Țiriac a adăugat pe loc: ‘Te invit la mine!’.

M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: ‘Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!’,  a mai spus Ilie Năstase.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari