Planul nebunesc al lui Gigi Becali! Anunţul făcut în direct de patronul de la FCSB. Toată lumea a izbucnit / Video

Planul nebunesc al lui Gigi Becali! Anunţul făcut în direct de patronul de la FCSB. Toată lumea a izbucnit în râs. Latifundiarul din Pipera pregăteşte mai multe mutări care ar putea decima vicecampioana.

Gigi Becali este decis să vândă orice jucător dacă are parte de oferta pe care o consideră convenabilă. Andrei Cordea, Adrian Şut şi Malcom Edjouma sunt primii pe listă.

Planul nebunesc al lui Gigi Becali!

Gigi Becali a oferit un răspuns memorabil în direct. Întrebat ce face dacă îşi vinde ambii închizători, pe Şut şi Edjouma patronul FCSB a şocat pe toată lumea. „Pentru Cordea şi Şut am dat preţul şi nu am mai vorbit. Pentru Malcom ei vor să dea un milion şi eu vreau mai mult. iau banii şi joc eu mijlocaş central dacă iau banii pe care îi vreau pe Şut şi Edjouma. Nu mai contează, trebuie bani, dacă nu sunt bani, nu mai putem vorbi despre fotbal. Trebuie bani la fotbal, uite unde a ajuns Dinamo, ce rușine a ajuns Dinamo. Rapid, la fel, a fost în faliment. Vaslui s-a desființat”, a spus Becali, în direct la ProArena.

Gigi Becali şi-a exersat, în trecut, calităţile de fotbalist. Atunci când era implicat în politică a făcut spectacol pe stadion.

Gigi Becali a primit o ofertă de la Trabzonspor, campioana Turciei, pentru Adrian Șut. Negocierile au picat momentan. 3 milioane de euro vrea Becali, cu un milion mai mult decât au dat turcii, iar discuțiile nu au mai avansat.

Malcom Edjouma, în schimb, este dorit de Mol Fehervar, din Ungaria. Maghiarii vor să plătească un milion de euro, sumă sub pretențiile lui Gigi Becali. Malcom Edjouma are în contract o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

Pentru Cordea, FCSB cere tot 5 milioane de euro, iar o echipă din MLS ar oferi 4 milioane. Cordea este cel mai aproape de a pleca de la FCSB în această iarnă. Mihai Stoica a spus că David Miculescu ar fi înlocuitorul perfect.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari