Planul incredibil al lui Gigi Becali! Cine va fi viitorul antrenor al FCSB: ‘A avut o relaţie bună cu mine şi cu Gigi’

Planul incredibil al lui Gigi Becali! S-a aflat cine va fi viitorul antrenor al celor de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a fost dat de gol de către un apropiat. Se ştie şi când se va întâmpla acest lucru.

Gigi Becali caută acum un antrenor cu licenţă pentru a fi paravan pentru Mihai Pintilii. Este mulţumit de actualul intermar şi vrea să îi dea o şansă să rămână pe bancă. Asta se va întâmpla chiar dacă nu are licenţă.

Planul incredibil al lui Gigi Becali!

Gigi Becali se gândeşte însă şi la viitor. Chiar vărul său, Giovanni Becali a făcut anunţul. A dezvăluit când se va întoarce preferatul patronului la vicecampioană. Florin Tănase câştigă peste un milion de euro la Al-Jazira. Are însă o relaţie excelentă cu patronul şi vrea să se întoarcă la FCSB, la finalul carierei.

„Tănase a avut o relaţie bună cu mine şi cu Gigi, a fost cu noi tot timpul în ultimii 5-6 ani. El are de jucat încă 4-5 ani acolo, trebuie să îşi pună nişte bani deoparte, câştigă peste 1 milion de dolari.

Cred că pe la 32-33 de ani, dacă îşi va păstra forma şi fizicul, se va întoarce la Steaua. Mulţi patroni au câte un căpitan de echipă cu care vorbesc, se sfătuiesc, adică nu e un spionaj făcut de căpitan împotriva colegilor lui”, a spus Giovanni Becali, conform as.ro.

Patronul vicecampioanei României îl aşteaptă pe Florin Tănase să revină la FCSB. Spune că este varianta ideală pentru viitorul băncii tehnice a echipei sale. „O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune (n.r. a început să râdă). Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson„, a spus Gigi Becali, în urmă cu câteva zile, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari