Pique a plâns pe umărul Shakirei! Ce s-a întâmplat la întâlnirea de gradul zero dintre foștii parteneri, artista a pus în vânzare casa în care au locuit!

Au ieșit amănunte incredibile de la întâlnirea pe care Shakira și Gerard Pique au avut-o în urmă cu puțin timp pentru a se înțelege în privința celor doi băieți! După 12 ore de discuții, cei doi foști parteneri s-au pus de acord: copiii se vor muta cu mama lor la Miami, iar Pique va avea dreptul să-i viziteze când dorește și să petreacă zece zile pe lună cu ei.

De asemenea, cei doi băieți vor petrece Crăciunul cu tatăl lor la Barcelona, înainte de a se muta definitiv în America, la reședința pe care Shakira o deține în Florida. Casa în care au locuit toți în Catalunia a fost pusă în vânzare: artista cere 1o milioane de euro pentru ea.

Însă ceea ce s-a întâmplat acolo, a fost dezvăluit de publicația La Vanguardia. Care a relatatat cum că întâlnirea dintre cei doi părinți și avocații lor n-a fost deloc una ușoară. Ex-fotbalistul ar fi încercat să negocieze cu cântăreața, dar, conform univision.com, ”s-ar fi lovit de un perete, Shakira arătându-se distantă și rece”.

De asemenea, ar fi existat un episod când Pique ar fi izbucnit în lacrimi. Iar Shakira l-ar fi consolat, ceilalți retrăgându-se, lăsându-i singuri câteva minute. Într-un final, fotbalistul a cedat și a acceptat ceea ce Shakira a propus. Mai mult, se pare că Pique își caută și el, deja, o locuință în Miami.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari