Philip Otele s-a dezlănţuit! Ce a spus după victoria cu Dinamo: ‘Puteam să jucăm mai bine’ + Obiectiv clar al celor de la CFR Cluj

Philip Otele s-a dezlănţuit! S-a aflat ce a spus după victoria cu Dinamo. Obiectiv clar al celor de la CFR Cluj. Echipa lui Adrian Mutu este montată și gata să se bată cu FCSB-ul pentru titlul de campioană.

CFR Cluj s-a distrat cu Dinamo, iar acum echipa lui Adrian Mutu urcă pe a doua poziție în clasament, la 7 puncte distanță de liderul FCSB.

Philip Otele s-a dezlănţuit!

Philip Otele, marcatorul a două goluri din patru, s-a declarat foarte fericit la finalul meciului. Este conștient de valoarea echipei.

„Să fiu sincer, sunt foarte fericit de victorie, am jucat bine. Sunt fericit și pentru golurile mele. 

În prima repriza am avut cateva ocazi. Știam că puteam șă jucăm mai bine. Știam că trebuia să avem răbtare și să fim mai persecutați. 

(nr. pariul cu Bîrligea) Nu am facut niciun pariu cu Bîrligea. Sunt fericit când marchează, pentru că până la urmă cine marchează o face pentru echipă. 

Noi luam meci cu meci și încercăm să câștigăm. Toți jucătorii joacă unul pentru celălalt, iar acest lucru este un spirit de echipă adevărat”, a declarat Philip Otele, în direct la Digi Sport TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed