`Perla lui Becali`, la momentul adevărului! Câți bani ar da Octavian Popescu pe el însuși

Vara trecută, Juventus i-ar fi pus pe masă lui Gigi Becali 13 milioane de euro ca să-i cumpere ”perla coroanei”. În plus, dacă Octavian Popescu ar fi bifat apariția în prima echipă a lui Juve, în conturile lui Becali ar mai fi intrat și niște bonusuri deloc de neglijat.

Italienii au fugit însă mâncând pământul, speriați de pretențiile anunțate public de Gigi Becali: a spus că Popescu e de vânzare de la 5O de milioane în sus.

”Să-l ia. Să dea 50 de milioane de euro. Voi rădeți. Eu cer 50 de milioane de euro ca sa nu-l dau. (n.r.- Giovanni Becali îl vede cotat la 25 de milioane de euro…) E ceea ce crede el. Să încerce, să vedem dacă se face. Giovanni crede bine cu 25 de milioane, dar eu fac ceea ce vreau eu”, spunea Gigi Becali și în urmă cu o lună.

Suma cerută de patron l-a făcut să râdă chiar și pe fotbalistul care la 19 ani este pe radarul unor echipe precum Bayern, Beșiktaș sau Torino.

Tânărul pe care Becali n-ar vrea să-l vândă deocamdată visează să ajungă însă în Spania, la Real Madrid sau la Sevilla. Și n-ar da pe el banii pe care-i cere patronul FCSB-ului.

”Daca ai fi patron de club, ce suma ai plăti pentru Tavi Popescu?”, a fost întrebat Octavian Popescu, la Antena Sport.

”20 de milioane!”, a replicat atacantul, conform as.ro.

 

î

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari