Performanţe importante pentru români la Europenele de canotaj! Alte patru echipaje s-au calificat în finale

Performanţe importante pentru români la Europenele de canotaj! Alte patru echipaje ale noastre s-au calificat în finale la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen.

La dublu vâsle feminin (W2x), Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au încheiat cursa din Semifinala A/B pe locul 1 şi s-au calificat în Finala A.

Performanţe importante pentru români la Europenele de canotaj!

Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Florin Lehaci au concurat în cursa de recalificare a probei de patru rame masculin (M4-) şi s-au clasat pe locul 1, calificându-se în Finala A.

Echipajul de dublu rame masculin (M2-), compus din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, a încheiat cursa din Semifinala A/B pe locul 1 şi s-a calificat în Finala A.

În proba de patru vâsle masculin (M4x), Mihai Chiruţă, Ciprian Tudosă, Ioan Prundeanu şi Florin-Marian Enache au încheiat cursa din Semifinala A/B locul 1 şi vor concura în Finala A.

De asemenea, echipajul de patru vâsle feminin (W4x), compus din Emanuela-Ioana Ciotău, Cristina Druga, Iulia-Liliana Bălăucă şi Patricia Cireş, a încheiat cursa de recalificare pe locul 6 şi va concura în Finala B.

România are până acum nouă echipaje calificate în lupta pentru medalii. Finalele vor avea loc sâmbătă şi duminică.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari