Patronul din Superliga s-a dezlănţuit! Dezvăluiri după ce şi-a vândut vedeta la FCSB. A trecut prin clipe grele

Patronul din Superliga a rămas dezamăgit de jucător după ce l-a vândut la FCSB. Declarații uimitoare făcute de șeful echipei din Sfântu Gheorghe. De când a ajuns la roș-albaștrii, nu s-a mai uitat înapoi.

Trei transferuri a realizat Gigi Becali în această perioadă de mercato, la FCSB, ultimul fiind Marius Ștefănescu, despre care a s-au spus multe.

Dezvăluiri după ce şi-a vândut vedeta la FCSB

După ce a tot refuzat să îl dea la FCSB, din cauza vorbelor care ar putea să apară, Laszlo Dioszegi a ajuns la un compromis. A decis să nu se pună în fața carierei jucătorului.

După ce a acceptat transferul, și a încasat comentariile apărute, patronul grupării din Covasna îi ”băte obrazul” lui Marius Ștefănescu. Se pare că, de când mutarea a fost făcută, jucătorul nu a mai dat niciun semn fostului său patron.

”Cum mă simt după transferul lui Ștefănescu la FCSB? Gigi Becali a fost singurul care ne-a făcut o ofertă concretă de transfer, iar Ștefănescu era disperat să plece.
Financiar am obținut tot ce am putut mai bine pentru club și sunt mulțumit, dar pe de altă parte eu unul sunt încă afectat și acum. Imaginea mea a fost foarte șifonată, iar principalul vinovat sunt doar eu.

Nu doresc nimănui să simtă cum m-am simțit eu în acele zile, atunci când telefoanele îmi tot sunau ca să vorbesc despre acest transfer. Dar, așa merit dacă eu unul cred că unii jucători sunt chiar atașați de clubul nostru.

Pe mine m-a luat gura pe dinainte doar din mândrie și orgoliu. M-am bazat pe unele lucruri legate de Ștefănescu și uitați că aceste lucruri nu fost cum am gândit eu”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit prosport.ro.

”Nici măcar nu mi-a trimis un mesaj de rămas bun”

”Valoarea lui Ștefănescu ca fotbalist este indiscutabilă, iar eu îl consider un jucător de echipă națională. Și va ajunge din nou la națională. Însă, pe mine unul el m-a dezamăgit foarte tare.

Nici măcar nu mi-a trimis un mesaj de rămas bun sau un mesaj de regret pentru situația în care eu am fost pus în fața opiniei publice… Nu mi-a mai trimis niciun fel de mesaj.

Dar asta e viața. Fiecare dintre noi mergem de acum pe drumuri separate, iar din campionatul următor o să fim adversari și este evident că îmi doresc ca Sepsi să învingă FCSB-ul, chiar dacă Ștefănescu va juca de acum acolo”, a incheiat patronul covăsnenilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed