Patrick Mouratoglou, surprins de românii din Canada. Ce mesaj le-a transmis antrenorul fanilor Simonei Halep

Patrick Mouratoglou a fost plăcut surprins de fanii elevei sale. Simona Halep a fost susținută din tribune de o mulțime de români la turneul de la Toronto. După ce a câștigat trofeul, Simona a fost așteptată la ieșirea din complex de o mulțime de fani români care s-au înghesuit să o felicite și să obțină autografe.

Antrenorul Simonei Halep a postat pe Instagram un mesaj în care le-a mulțumit celor care au susținut-o pe Simo timp de o săptămână. Francezul a avut câteva cuvinte și pentru eleva sa.

„În primul rând, aș dori să le mulțumesc călduros fanilor români, care au fost incredibili în Toronto și au fost atât de importanți în sprijinul acordat Simonei în această săptămână victorioasă. Nu am văzut niciodată o țară care să își susțină campioana cu atâta tărie, în toată lumea.

În al doilea rând, vreau să mulțumesc membrilor echipei noastre care o ajută pe Simona să performeze zilnic @arnaudrestifo @candice_go.

În al treilea rând, vreau să o felicit pe Simona. Ai fost un concurent incredibil toată săptămâna și ai arătat încă o dată de ce ai o carieră atât de tenace. Încă o dată, este o onoare pentru mine să fiu alături de tine. Acesta este primul nostru titlu împreună și unul mare. Cu 18 din Top 20 la tragerea la sorți, asta înseamnă mult… și ne face să ne fie foame de mai mult.

Luni vei reveni în Top 10 din lume. O piatră de hotar”, a scris Patrick Mouratoglou.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THE COACH (@patrickmouratoglou)

Simona Halep: „Nu credeam că voi ridica acest trofeu”

Simona Halep i-a transmis și ea un mesaj lui Patrick Mouratoglou la finalul meciului cu Betariz Haddad Maia.

„Sincer, nu credeam că voi ridica acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc că ești lângă mine! Ți se datorează! Nu m-aș fi gândit la asta lunile trecute, m-ai ajutat enorm. Sper să adunăm multe de acum înainte!”, a declaraat Simona Halep, la festivitatea de premiere.

Halep a câștigat pentru a treia oară Rogers Cup și este în Top 10 WTA. A urcat de pe locul 15 pe 6, după ce a adunat 3.255 de puncte.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari