Paralelă fabuloasă între Dan Petrescu și Floyd Mayweather: `Dacă Varga vrea să-l dea afară, el iese și-și pune centurile și medaliile și închide gura tuturor`!

Situația explozivă de la CFR Cluj, cu tensiunile dintre patronul Neluțu Varga și Dan Petrescu, nu avea cum să treacă pe lângă ”prietenul” antrenorului campioanei. Mihai Stoica a oferit replica serii, apropos de iminenta despărțire dintre Varga și Petrescu.

Care nu ar fi chiar cu strângere de mână. Dan Petrescu n-are de gând să părăsească Gruia fără banii din clauza de reziliere, de 4oo de mii de euro.

”Dacă era la U Cluj, poate fanii aveau un cuvânt de spus. La noi la fel, la Rapid, la Craiova. La CFR, să mă ierte! Acolo… Auzi numai «Hei, hei, CFR!», sunt niște tineri și tinere. Când vin 5.000 de ultrași și-ți strigă demisia, atunci pleci tu.

Problema nu e ce strigă ăia din tribune, sunt puțini. Problema e ce decide Neluțu. Dacă vrea să-l dea afară, îi pune banii în mână și gata. El iese ca Mayweather și-ți pune în fața centurile, medaliile, așa închide gura tuturor”, a spus managerul roș-albaștrilor la Orange Sport.

„Îl tot aud că folosește treaba asta: «Așa e în România, jucători români vs. jucători străini». Da’ pleacă, omule, în altă parte, dacă nu-ți mai place în România! E rău tare în România, e groaznic (n.r. – ironic)”, a mai declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari