PAOK în criză, echipa lui Răzvan Lucescu n-a mai câștigat de 9 meciuri: ,Avem o mulțime de probleme!,

Nimeni nu-și imagina în martie, de exemplu, când trupa lui Răzvan Lucescu nu mai cunoscuse înfrângerea tot de 9 meciuri, că se va intra într-o asemenea criză.

PAOK nu mai știe gustul victoriei, tot după același număr de meciuri. Duminică, înfrângerea 0-1 cu Giannina, a închis parcă cercul. Ceva s-a rupt, la un moment dat, iar echipa pregătită de Lucescu junior nu s-a mai regăsit. A ieșit și din Conference League, iar în campionat trebuie să-și securizeze locul care-l duce în Europa.

Totuși, Răzvan Lucescu își mai poate trece în palmares un trofeu. Pe 21 mai, joacă finala Cupei contra lui Panathinaikos. Ar fi a treia în Grecia pentru Răzvan.

Răzvan invocă accidentările

”Generalul”, așa cum i se spune lui Lucescu în Grecia, a recunoscut că PAOK este în criză. „Trecem prin clipe grele. Avem o mulțime de probleme. Așteptăm întoarcerea unor jucători pentru a reface grupul care să ne ofere rezultatele dorite. Deocamdată, încercăm să ne păstrăm încrederea.

Am pierdut trei alți băieți după meciul de la mijlocul săptămânii, cu Olympiakos. Suntem sub o mare presiune, pentru că nu ne putem odihni, nici antrena așa cum am vrea și toate aceste lucruri îți iau prospețimea minții și nu mai ai reacțiile potrivite pe teren. Tot ce trebuie să facem e să rezistăm și să depășim o situație dificilă”, a încercat Răzvan o explicație.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari