Panduru și Răducioiu îl fac praf pe Edi Iordănescu: `De ce nu e criticat? În jurul lui se învârt nişte oameni care sunt prieteni`

Basarab Panduru și Florin Răducioiu l-au atacat pe Edi Iordănescu.

Răducioiu este de părere că actualul selecționer nu a fost criticat suficient de mult după rezultatele rușinoase din Liga Națiunilor.

Dialog savuros între Pandi și Răducioiu

Cei doi foști internaționali au făcut pariu pe o eventuală demisie a selecționerului după meciul din seara aceasta cu Bosnia, iar Basarab Panduru crede că România retrogradează în a 3-a Ligă și șefii de la Casa Fotbalului vor căuta un alt selecționer.

„Dacă echipa termină pe ultimul loc, el poate să plece. Dacă termină pe trei nu cred că se mai întâmplă acelaşi lucru. Sunt lucruri diferite. Locul 3, mergem mai departe. Pare mai bine să pleci tu, că oricum te dau afară”, a spus Panduru.

„Nu ştiu dacă după asemenea rezultate… E un eşec. Da, cred că ar putea să plece. El nu a fost criticat foarte mult”, crede și Răducioiu.

„Nu e criticat de ce… În jurul lui se învârt nişte oameni care sunt prieteni.

Tu ai semnat contractul ăsta. Ai fost în probe, da? Nu poţi veni în probe. Boloni a zis că nu vine în proba cu contractul ăsta, nu mă daţi afară de pe locul al treilea.

Ăsta e contractul, Edi! Nu-l acuză nimeni şi ţi-am spus că asta se va întâmpla. Locul patru, el îşi dă demisia şi locul trei nu se întâmplă nimic. Fac pariu aici. Câştig toate pariurile cu voi. Câştig tot cu voi, plec cu camionul de sticle de vin. Putem face pariu că mâine se va întâmpla cum zic eu. 10% putem greşi, dar 90% din tot ce se vorbeşte… Locul 4, pleacă sigur. Locul 3, va continua”, a mai spus Basarab Panduru conform Orangesport.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Clipe de panică în Qatar. Incendiu lângă Fan Zone-ul din Lusail. Video

Momente de panică lângă Fan Zone-ul din Lusail. Un...

Australia a câștigat primele puncte la Cupa Mondială după ce a învins Tunisia. Acum visează la optimi

Australia a câștigat, scor 1-0, cu Tunisia, în etapa a...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed