Pancu, abordat de FRF pentru locul lăsat vacant de Lobonț la România U20 : `Mi s-au adus la cunoștință sarcinile de selecționer`

Federația Română de Fotbal a înființat în 2021 echipa națională a României Under 20. Primul selecționer a fost Bogdan Lobonț. căruia i s-a încheiat contractul în vară, însă federalii nu i-au mai propus prelungirea.

România U 20 a câștigat trei meciuri din 8 și a primit gol în fiecare partidă, sub mandatul lui Lobonț, iar Lobonț n-a mai fost agreat pentru o nouă înțelegere.

Oamenii din Casa Fotbalului s-au orientat către Daniel Pancu, cel care a negociat, dar după modelul de la naționala mare, nu zice hop până nu discută cu contractul pe masă.

”Am fost în contact săptămânile astea, mi s-au adus la cunoștințe sarcinile unui selecționer. Acum aștept, nu știu. E o listă mai lungă, cred că la începutul săptămânii viitoare se va lua o decizie.

Am agreat termenii în principiu, da. Obiectivul ar fi dezvoltarea jucătorilor. Ești judecat și după rezultate, asta a contat în decizia de a nu prelungi contractul cu fostul selecționer.

Au fost niște înfrângeri dureroase. Dacă va fi un contract, va fi pe opt sau nouă luni. Eu am două aventuri ca antrenor principal, la Rapid și la Iași, probabil că au contat și Licențele, la Licența A și la Licența B am fost evaluat de oameni care sunt în Comitetul Executiv”, a declarat Daniel Pancu, la Digi Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Tenis de masă: Echipa masculină a României, prima victorie la CM de la Chengdu

Echipa masculină a României a obţinut prima victorie la...

Veste cutremurătoare despre Vasili Hamutovski. Fostul portar a învins o boală cumplită. Cum l-ar putea afecta detenția

Familia fostului portar a făcut dezvăluiri cutremurătoare prin intermediul...

Dezamăgire în tabăra Rapidului. Adrian Mutu și-a taxat jucătorii, dar nu l-a iertat nici pe arbitru

Rapid a pierdut surprinzător cu ultima clasată, Chindia, scor...

Toni Petrea a făcut minuni la Chindia. Prima victorie în Liga 1. ‘Importantă este atitudinea’

Chindia a câștigat primul meci în actualul sezon. Ultima...

Parteneri
Recomandari