Ovidiu Burcă şochează pe toată lumea! Ce a putut să spună după ce a declanşat haosul la Dinamo: ‘Lucrurile s-au liniștit’

Dinamo a mai disputat un meci amical, dar nici acum nu a reușit să câștige. Câinii au terminat la egalitate, scor 1-1, cu CSO Plopeni, echipă din Liga 3. Pe 21 ianuarie, Dinamo a remizat, 0-0, cu CS Păulești (Liga 3).

După meci, Ovidiu Burcă a anunțat că lucrurile s-au liniștit la Dinamo, iar jurătorii și-au primit banii. Acum restanțele salariale sunt de doar o lună.

„În momentul de față, este un singur salariu restant. Nu vreau să vorbesc mult despre asta, nu e problema mea cu salariile. Este o zonă de decentă normalitate. Nu este perfect totul, dar lucrurile s-au liniștit. Cred că suntem pe drumul bun.

E o campanie de redirecționare a impozitului. Facem tot ce putem. Este un demers pentru oricine vrea să ne ajute.

Nu cred că există mari lipsuri, neajunsuri. Suntem într-o procedură de reorganizare financiare. Apasă, e normal, dar ăsta e momentul, trebuie să ne asumăm. Ce putem să facem e să ne antrenăm și să jucăm cât mai bine.

DDB este o plasă de siguranță foarte importantă pentru noi. Ne dă liniște. Apoi, de câțiva ani de zile, a existat această incertitudine la Dinamo, nu este ceva nou. Dar cred că suntem aproape de final cu această stare de incertitudine.

A venit domnul Șerdean, a luat pachetul de acțiuni, dar acum am ajuns într-un punct în care nu mai putem continua așa. Trebuie să găsim soluții. Știu că se dorește să se aprobe acel plan de reorganizare, se vor tăia din datorii”, a spus Ovidiu Burcă.

În urmă cu mai bine de săptămână a fost un scandal uriaș. Jucătorii au refuzat să se antreneze pentru că nu își primiseră banii. În final, mai mulți fotbaliști au părăsit clubul.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari