Omul lui Răzvan Burleanu a spus clar! Știe cum va forma Edi Iordănescu lotul pentru EURO 2024. Mesaj clar pentru vedetele de la CSU Craiova

Omul lui Răzvan Burleanu a spus clar! Ştie cum va forma Edi Iordănescu lotul pentru EURO 2024. Mesaj clar pentru vedetele de la CSU Craiova după ce nu au mai fost convocați la echipa națională.

Alexandru Mitriță, Andrei Ivan și Alex Maxim sunt jucătorii care nu au mai fost luați în calcul de Edi Iordănescu pentru prima reprezentativă. Asta după ce selecționerul României a fost deranjat de atiduținea de care au dat dovadă fotbaliștii.

Omul lui Răzvan Burleanu a spus clar!

Mihai Stoichiță a vorbit, la orangesport.ro, despre șansele ca cei trei jucători să mai fie convocați de Edi Iordănescu la națională.

Directorul tehnic al FRF a vorbit despre felul de a fi a selecționerului, menționând faptul că nu este genul de persoană care să țină ranchiună.

”(s-a închis uşa pentru anumiţi jucători la naţională?) Nu cred că pentru că nu este ranchiunos, nu este să ţină suparare, în niciun caz. E un tip obiectiv, un tip care nu are parti-pris-uri, care alege cu creierul şi cu inima e foare important. Edi e un tip care ştie să fie şi tăios, poate să fie şi bun prieten.

(nr. dacă mai au șanse Mitriță, Ivan și Maxim să fie convocați la națională) De ce nu, cred că da. Depinde de ei. Nu este ranchiunos, nu are nimic cu nimeni, Edi ţine doar cu fotbalul şi cu rezultatele fotbalului. Socotelile ţi-am zis cum se fac, cum te prezinţi”, a declarat Mihai Stoichiță pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed