Omul lui Dan Şucu are tupeu! Ce a putut să spună la prima sa ieşire publică după ce a fost săltat. Daniel Niculae lansează acuzaţii dure

Omul lui Dan Şucu are tupeu! S-a aflat ce a putut să spună la prima sa ieşire publică după ce a fost săltat. Daniel Niculae lansează acuzaţii dure. Spune că dosarul în care a fost săltat ar fi o mizerie.

Daniel Niculae se apără în dosarul în care a fost săltat după meciul cu FCSB. A petrecut ore bune la audieri, apoi a fost lăsat liber.

Omul lui Dan Şucu are tupeu!

Omul lui Dan Şucu spune că acuzaţiile la adresa sa, dar şi teoriile apărute ulterior au fost false. „Vreau să le mulţumesc oamenilor de fotbal care m-au sprijinit. Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi într-o carieră de 20 de ani. Ca să apar ca fiind cel mai mare criminal din România. Au fost nişte mizerii, apoi au apărut fel de fel de teorii ale conspiraţiei, că au apărut după victoria cu FCSB, 4-0.

Au fost false. Nici evoluţia echipei nu a fost una pe care ne-am dorit-o. Ultimele rezultate ne făceau să credem că putem lupta pentru primele trei locuri. Dar nu numai acesta este motivul pentru care nu suntem acolo.

Cert este că Jandarmeria a devenit foarte agresivă cu echipele cu fani mulţi. Nu este corect că a apărut numele lui Sebastian Colţescu în stenograme. Nu am numărul lui. Dosarul va avea o finalitate. Nu este corect ca doi oameni să se afle în închisoare pentru atât de puţin. E clar că legea e depăşită şi ar trebui refăcută”, a spus Niculae, în direct la Digi Sport.

Pe 14 martie, Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi şi dus la audieri într-un dosar legat de obiectele pirotehnice introduse pe stadioane. Preşedintele clubului din Giuleşti continuă să fie cercetat în stare de libertate. În arest a rămas liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungureanu, alisa Bocciu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed