Oficialii clubului Dinamo, declarații uluitoare. Visează să joace în grupele competițiilor europene pe stadionul Arcul de Triumf

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, visează la cupele europene deși situația la echipă este dezastruoasă. Elevii lui Ovidiu Burcă sunt pe locul 16 cu doar 6 puncte după 7 etape de Liga 2.

Singura șansă pentru ca Dinamo să ajungă în cupele europene este prin Cupa României. Câinii fac parte din grupa A alături de FCU Craiova, Sepsi şi Unirea Slobozia.

Oficialul clubului Dinamo anunță că discuțiile pentru închirierea stadionului Arcul de Triumf sunt aproape finalizate.

„Arcul de Triumf este administrat de CSN (n.r. Complexuri Sportive Naţionale, din cadrul MTS), cu care suntem în discuţii avansate. Din păcate avem acum suspendat terenul pentru două etape şi vom evolua la Giurgiu. Cu puțin noroc, poate o să jucăm şi în grupele competiţiei europene acolo. Eu îmi eu doresc să fie într-un viitor cât mai apropiat”, a spus Vlad Iacob.

Stadionul Arcul de Triumf a fost dat în recepție de aproape doi ani. Deocamdată nicio echipă de fotbal nu a reușit să-l închirieze.

Eduard Novak a intervenit pentru Dinamo

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunțat de mai multe ori că a intervenit pentru ca Dinamo să poate juca pe noul stadion.

„Ne dorim să găsim soluții, ca să fie bine și pentru Federația de rugby, să fie legal şi pentru Ministerul Sportului, să fie bine administrat. Dar, indiferent dacă vom găsi o soluție de partajare a acestui teren, şi să le dăm numai stadionul, o vom face numai cu condiția ca și alte sporturi, precum fotbalul, să poată să îşi desfăşoare activitatea acolo. Ideea noastră este de a folosi cât mai bine bazele sportive.

Vreau să ştie toată lumea, stadionul este în administrarea CNS, rugby are prioritate, dar acolo vor putea juca şi alţii, şi fotbal, dar şi alte sporturi.

În curând vom vedea şi fotbal pe acel stadion, sunt discuţii şi în curând Dinamo va juca pe Arcul de Triumf”, anunța Eduard Novak în urmă cu câteva zile.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Piers Morgan aruncă bomba. Ce se întâmplă cu transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Presa din toată lumea a anunțat că Ronaldo și-ar...

FCSB a dat de pământ cu CS Mioveni și a urcat pe locul 4 în Superligă

Vicecampioana României, FCSB, a făcut instrucție cu CS Mioveni...

Parteneri
Recomandari