Ofertă colosală pentru Florinel Coman! Vedeta lui Elias Charalambous va avea un salariu record. Gigi Becali a dat toate detaliile

Ofertă colosală pentru Florinel Coman! Vedeta lui Elias Charalambous va avea un salariu record. Gigi Becali a dat toate detaliile. Jucătorul liderului din Superliga îşi doreşte enorm să plece în străinătate.

Totuşi, Florinel Coman este ademenit cu un salariu uriaş. Ca să nu plece de la FCSB, Gigi Becali vrea să-i dea un salariu dublu. Este vorba despre 60.000 de euro pe lună.

Ofertă colosală pentru Florinel Coman!

Florinel Coman se află într-o formă fabuloasă. Are 15 goluri și 9 pase de gol în acest sezon de Superliga. Este, de departe, cel mai  bun jucător de la FCSB. Speră să câștige titlul și să fie prezent la EURO 2024, ca apoi să prindă un transfer în străinătate.

Coman a semnat anul trecut prelungirea înțelegerii pe 4 sezoane. Și are o clauză de 5 milioane de euro. Acum, Gigi Becali spune că vrea să-i ofere un salariu dublu dacă nu va pleca.

„Coman mi-a zis: «Nea Gigi, vreau să plec». I-am spus că «Și eu vreau să pleci, ca să iau bani pe tine». Dacă nu ai ofertă, îți dublez salariul”. Da, 60.000 de euro îi fac salariu. Nu există fotbalist ca Florinel. Acum nu am primit nicio ofertă pentru el”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Dacă va semna, ar deveni cel mai bine plătit jucător din Superligă, depășindu-l pe colegul Vlad Chiricheș, care primește 400.000 de euro pe an. Gigi Becali vrea să atace grupele Champions League cu Florinel Coman.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed