Obiectivul uriaş al lui David Popovici! S-a aflat chiar înaintea Jocurilor Olimpice 2024. Înotătorul a dat verdictul în privinţa recordului său

Obiectivul uriaş al lui David Popovici! S-a aflat chiar înaintea Jocurilor Olimpice 2024. Înotătorul a dat verdictul în privinţa recordului său pe care tocmai l-a pierdut la începutul anului.

David Popovici a făcut dezvăluiri de ultimă oră înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris. Acesta a vorbit şi despre recordul de la 100 de metri liber.

Obiectivul uriaş al lui David Popovici!

Recordul mondial stabilit de David Popovici în 2022, la Roma, a fost doborât de chinezul Pan Zhanle. Performanţa asiaticului s-a întâmplat la începutul anului. A fost omologată pentru că Zhanle a plecat primul în ştafetă şi a parcurs cei 100 de metri în 46 de secunde şi 80 de sutimi, cu 6 sutimi mai puţin decât timpul românului.

Campionul român spune că recuperarea imediată a recordului nu este în planul său. Are în gând doar participarea la Jocurile Olimpice, conform fanatik.ro. „Nu îmi propun asta ca un obiectiv pe care să îl îndeplinesc obligatoriu acum, peste o lună sau peste un an. Nu mi-am propus nici în 2022 să dobor recordul.

Am pus în practică ceea ce am muncit şi învăţat, mi-am făcut cursa pe care am antrenat-o zi de zi iar rezultatul a fost uimitor. Este o călătorie cu multe experienţe iar eu încă învăţ. Am 19 ani şi o viaţă întreagă înainte pentru a ma bucura de călătorie şi de provocări„, a spus David Popovici, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed