O vedetă din NBA a renunțat la o sumă uriașă de bani. Cum a ajuns în această situație: ‘A fost o pastilă grea de înghițit’

Kyrie Irving face parte dintre sportivii care au hotărât să nu se vaccineze împotriva Covid 19, iar această decizie l-a costat scump. Baschetbalistul echipei Brooklyn Nets a recunoscut că a pierdut peste 100 de milioane de dolari.

În sezonul trecut, Irving nu a putut juca în meciurile de acasă ale echipei sale până în luna martie. Și asta pentru că în statul New York persoanele nevaccinate nu aveau acces în spațiile închise.

Nici pentru meciurile din deplasare situația nu era foarte diferită. Totul depindea de legile fiecărui stat în parte.

Kyrie Irving: „A fost o pastilă grea de înghițit”

Kyrie Irving, de șapte ori component al echipei All Star, a dezvăluit că decizia sa de a nu se vaccina l-a costat prelungirea contractului pe patru ani.

„Am renunțat la patru ani, la 100 și ceva de milioane de dolari hotărând să nu fiu vaccinat și asta a fost decizia. Există un nivel de incertitudine cu privire la viitorul meu, dacă voi fi în această ligă, dacă voi fi în această echipă, așa că a trebuit să mă confrunt cu această circumstanță reală de a-mi pierde slujba pentru această decizie.

Deci, am înțeles punctul lor de vedere și a trebuit să trăiesc cu el. A fost o pastilă grea de înghițit, sincer.

M-am simțit ca și cum aș fi fost forțat cu un ultimatum dacă aveam sau nu un contract, dacă pot sau nu să fiu în echipă, dacă am fost sau nu vaccinat. Cu siguranță am fost pus în acea poziție în care a trebuit să iau această decizie”, a spus baschetbalistul potrivit BBC..

Noul sezon din NBA începe pe 18 octombrie, iar Irving va juca pentru Nets în baza unui contract de 36,5 milioane de dolari, cu opțiune de prelungire.

„Încă îmi place să joc. Știam că acest lucru nu va fi afectat. M-am angajat să merg mai departe cu această echipă, așa că dacă fanii au îndoieli, nu pot controla asta”, a mai spus Irving.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari