O nouă bombă la Cupa Mondială 2022?! Dumitru Dragomir a dat verdictul. Ar fi o surpriză uriaşă

O nouă bombă la Cupa Mondială 2022?! Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir a dat verdictul. Ar fi o surpriză uriaşă după ce Maroc a eliminat Spania, în optimi, la loviturile de departajare.

Cupa Mondială 2022 a fost plină de surprize şi scandaluri. Fostul şef LPF, Dumitru Dragomir, mai prezice încă una.

O nouă bombă la Cupa Mondială 2022?!

Dumitru Dragomir este convins că Marocul va elimina Portugalia de la Cupa Mondială 2022. Oracolul de la Bălceşti mizează pe echipa care a eliminat Spania în optimi, la loviturile de departajare.

Maroc a câștigat grupa din care au mai făcut parte Canada, Croația și Belgia. Apoi, a eliminat-o pe Spania, campioana mondială din 2010. „Să vedeți ce meci va fi între Portugalia și Maroc! Părerea mea este că Marocul trece mai departe. Convingerea mea este că ăsta (n.r. – selecționerul Fernando Santos) nu mai schimbă echipa, așa o lasă.

Când dai 6 goluri și ăsta care l-a înlocuit pe Ronaldo (n.r. – Goncalo Ramos) dă 3, nu-l mai schimbă nici dracu! Ai curaj să-l schimbi? Te omoară ăia din tribune!”, a spus Dragomir, conform gsp.ro.

Meciul Maroc – Portugalia va avea loc sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 17:00. Dragomir a vorbit şi despre Cristiano Ronaldo, rezervă în Portugalia – Elveția 6-1. „Ce să facă? E într-o perioadă mai proastă, dar cu toate astea, i se ridică cota valorică financiar. O să mai ia vreo 500 de milioane de la arabi (n.r. – dacă merge la Al-Nassr) și-și vede de ale lui, de hotelurile lui. Gata.

Băi, frate, când ajungi la 36, 37 de ani, te mai lasă încheieturile. În orice caz, Portugalia fără el e ca Franța fără Mbappe”, a mai spus fostul şef al LPF.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari