O legendă a fotbalului este extrem de tranșantă: `Pintilii nu e antrenor, e prieten cu jucătorii!`

Gigi Becali a decis să lase echipa tot pe mâna lui Mihai Pintilii, ca antrenor principal, iar pe Leo Strizu l-a trecut în acte ca să respecte regulamentul.

Fostul președinte de imagine al FCSB-ului, Helmuth Duckadam, a comentat într-un fel anume situația de la vicecampioană.

„Pintilii nu este antrenor! De ce să ne ascundem după degete? Pintilii este doar prieten cu jucătorii. Din păcate, în România, vor mai fi mulți ani acele atmosfere plăcute de grătar, de prietenie cu jucătorii.

Nu ai cum să fii un antrenor care să aibă o relaţie distantă. Aici trebuie să fii prieten cu soţia, cu fratele, cu neamurile, aici ne întâlnim la grătar. Atunci jucătorul trage pentru antrenor.

A spus-o foarte clar Leo Strizu. Echipa o face patronul. Ceilalți sunt antrenori care antrenează această echipă”, a declarat Duckadam pentru OrangeSport.

”Să vedem, acum e Pintilii antrenor. Ce rost are să mă gândesc la altul acum? El le-a dat ce au vrut, antrenamente cu mingea, fără plictiseală, fără multe scheme tactice. Am văzut și o atitudine agresivă, un presing foarte sus. E ca atunci când erau Pintilii și Bourceanu pe teren, punem presiune.”, spunea recent Gigi Becali.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari