Nu mai vrea în Liga I! Fotbalistul care a refuzat pe toată lumea: `A fost dorit de primele trei echipe din țară, FCSB, Craova și CFR.`!

În vară, Mihai Stoica anunța că a încercat să- l atragă pe fostul dinamovist Dorin Rotariu să vină la FCSB. Însă jucătorul i-a dat cu seen la mesaj, dar nu i-a răspuns.

”Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc de 30 de ani de când sunt în fotbal. Bine, în primii ani nu erau telefoane şi nu aveam cum să păţesc aşa ceva. Efectiv am scris ”pot să te sun?” Că aşa mi se pare normal.

Două bife la whatsapp şi n-a răspuns. Şi după un prieten, coleg l-a căutat şi tot aşa n-a răspuns. Apoi, duminică, la 23:11: ‘Bună seara, scuzaţi de deranj. Sunt Rotariu Dorin. Acesta este numărul meu pe care mă puteţi suna. Mulţumesc de inţelegere.’ Şi îmi scrie de pe numărul pe care îi trimisesem eu mesaj şi îmi trimite acelaşi număr.

A semnat. Baftă din toată inima. Mie mi-a plăcut mereu. S-a făcut un caz. Putea să zică să nu îl sun”, a spus atunci MM, la Orange Sport, după ce Dorin Rotariu a semnat cu Atromitos.

Fostul mare internațional Iosif Rotariu a mărturisit în această seară la Digi Sport că nu doar FCSB a fost interesată de nepotul său.

”Dorin a fost căutat să vină în România, în vară. A fost dorit de primele trei echipe din țară, FCSB, Craova și CFR. El a avut o experiență în România, știe ce se întâmplă la noi. În străinătate sunt alte condiții de pregătire.

În Grecia, ritmul e superior față de ce se întâmplă la noi. Și nu doar în Grecia. Am fost devansați de mai multe țări”, a declarat Rotariu în emisiunea „Digi Sport Special”.

 

 

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Australia s-a calificat în finala Cupei Davis pentru prima dată după 19 ani

Australia s-a calificat în finala Cupei Davis, după ce...

Cristiano Ronaldo a dat ordin. Ce se întâmplă la casa portughezului din Manchester

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United. Picătura...

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru româncă. S-a aflat în plin scandal de dopaj

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed