Novak Djokovic s-a enervat cumplit. Ce a spus după ce fostul antrenor al Simonei Halep a fost premiat de ATP

Novak Djokovic s-a enervat cumplit. Liderul mondial s-a supărat pentru că Goran Ivanisevic, nu a primit titlul de antrenor al anului din partea ATP.

Distincția i-a revenit fostului antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, și lui Simone Vagnozzi. Aceștia îl pregătesc pe italianul Jannik Sinner, locul 4 ATP.

Novak Djokovic s-a enervat cumplit

Liderul mondial a anunțat că în opinia sa, Goran Ivanisevic, merita să fie desemnat Antrenorul Anului în circuitul profesionist masculin de tenis. Și asta pentru că alături de croat a avut în acest an rezultate fabuloase.

ATP i-a premiat pe australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, şi pe italianul Simone Vagnozzi. Aceștia au fost desemnaţi câştigătorii premiului de cel mai bun antrenor al anului, pentru rezultatele reuşite de Jannik Sinner.

Deşi i-a felicitat pe Darren Cahill și Simone Vagnozzi, Novak Djokovic nu s-a putut abţine să spună ceea ce gândeşte, într-o postare pe Instagram.

„Goran, cred că trebuie să câştigăm toate cele patru turnee de Mare Şlem într-un an. Asta pentru ca tu să fii poate (doar poate) considerat antrenorul anului. Încheierea anului ca numărul unu mondial, câştigarea a trei turnee de Grand Slam, a Turneului Campionilor şi a face istorie în acest sport nu este suficient, dragul meu antrenor”, a scris sârbul.

Antrenorii din circuitul ATP sunt cei care votează pentru alegerea celui mai bun dintre ei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed