`Nora` lui Pițurcă, Cristina Ich, dă din casă despre fiul fostului selecționer: `Dacă ajungeam să-l cunosc, nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. `!

S-au cunoscut, s-au amorezat, au făcut un copil, dar povestea lor este un fel roller-coaster. Și nu o spune lumea bârfitoare, o admite chiar ea, protagonista aceste relații. Este vorba despre una dintre cele mai frumoase femei din România, Cristina Ich, model și influencer de succes, și de Alexandru Pițurcă, fostul fotbalist și fiul cel mare al lui Victor Pițurcă.

La podcastul lui Radu Țibulcă, ”nora lui Pițurcă” a dat cărțile pe față, recunoscând faptul că nu e o perioadă tocmai liniștită în viața lor.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine”, a povestit Cristina Ich.

Care e convinsă că problemele de cuplu vin tocmai din acest motiv, că a fost dragoste la prima vedere. „Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani. Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere. La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere.

El este un om extraordinar, este un om minunat. Un suflet de n-am văzut. Un suflet extraordinar de bun, dar extrem de dificil. Iar noi semănăm extraordinar de mult! Doi oameni care sunt la fel s-au îndrăgostit, au făcut un copil și abia pe urmă au ajuns să se cunoască”, a mai spus vedeta.

Care le-a răspuns și acelora care au acuzat-o că ar fi pus ochii pe fiul fostului selecționer din interes. „Oamenii se referă la Alexandru de zici că are 250 de kilograme cel puțin, un metru și-o măslină. Alex e un bărbat frumos, adică un bărbat de 1,90, arată incredibil la aproape 40 de ani. Și Alex vreun generos nu e. Cadouri de la el? De la el am inelul de logodnă și la revedere.

Nu e cadou, că trebuia să mi-l dea. Dacă se termină vreodată definitiv să-l ia una să vadă cu ce se alege. Dar eu vă invit de pe-acum. Eu apreciez că nu e un tâmpit să arunce cu banii în stânga și-n dreapta și nu mai știe de capul lui. El e foarte responsabil”, a mai spus Cristina.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari