Noi dezvăluiri despre Mirel Rădoi! Ce a făcut fostul antrenor al celor de la CSU Craiova în această dimineaţă? Anunţul lui Mihai Rotaru

Ies la iveală noi dezvăluiri despre Mirel Rădoi! S-a aflat ce a făcut fostul antrenor al celor de la CSU Craiova în această dimineaţă. Anunţul de ultimă oră al lui Mihai Rotaru. Fostul selecţioner a ajuns la cantonamentul echipei.

Mirel Rădoi a plecat cu scandal de la CSU Craiova. După eliminarea din Cupa României acesta şi-a anunţat demisia.

Noi dezvăluiri despre Mirel Rădoi!

Mirel Rădoi a lansat acuzaţii grave la adresa preşedintelui Sorin Cârţu. L-au deranjat declaraţiile acestuia, apoi şi-a anunţat public demisia. În această dimineaţă, antrenorul a vorbit cu Mihai Rotaru, acţionarul echipei.

Acesta s-a dus direct la cantonament şi a vorbit cu Rădoi. „Am discutat în jurul orei 9, pentru că trebuia să stabilim cine conduce antrenamentul, ce se întâmplă. Când am ajuns la cantonament, stafful și Mirel tocmai plecau.

Ne-am salutat ne-am urat succes reciproc. (…) Nu îmi reproșez aducerea lui Rădoi. Dacă nu l-aș fi adus, m-ați fi întrebat dacă nu regret că nu l-am adus”, a spus Mihai Rotaru, în direct la ProArena.

Echipa va fi condusă în ultimele două etape din 2022 de interimarul Dragoş Bon. Mihai Rotaru şi-ar dori mai mulţi antrenori, dar în pole-position ar fi Walter Zenga, liber de contract. “(N.r. – Despre Mirel Rădoi) Am încheiat capitolul acesta în viața Universității Craiova. Dragoș Bon și Ionuț Stancu vor pregăti echipa în ultimele două meciuri. Acum suntem la nivel de decizii, organizare și muncă.

Am spus aseară ce am avut de spus. Ar fi o greșeală să mai vorbesc. Am avut o ședință cu jucătorii, am avut o ședință cu noul staff. Obiectivul e să facem 6 puncte în aceste ultime două meciuri. Băieții și staff-ul sunt siguri că putem lua cele 6 puncte”, a spus Mihai Rotaru, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari