Nimeni nu mai înțelege. Ce se întâmplă, de fapt, între Wanda Nara și Mauro Icardi

Wanda Nara și Mauro Icardi par că nu mai găsesc nicio cale de împăcare. Impresara anunța în urmă cu aproape două luni că vrea să divorțeze, apoi s-a răzgândit. Cei doi s-au afișat din nou împreună și părea că lucrurile s-au liniștit.

Wanda Nara a anunțat însă astăzi pe contul de Instagram, că urmează să divorțeze de Icardi după nouă ani de căsnicie.

”E foarte dureros pentru mine să trăiesc acest moment. Însă, având în vedere expunerea mea mediatică și speculațiile care pot apărea, e mai bine să știți de la mine.

Nu voi mai adăuga nimic și nu am altceva de clarificat despre despărțire. Vă rog să înțelegeți, dacă nu pentru mine, măcar pentru copiii noștri”, a scris Wanda Nara pe Instagram.

Ceea ce îi intrigă pe mulți este faptul că impresara a postat mesajul la doar 15 minute după ce soțul ei anunțase că nu divorțează.

”Nu ne despărțim. Ea este în Argentina pentru un proiect, iar în câteva zile se va întoarce acasă. Eu și copiii îi ducem dorul”, a scris Mauro Icardi pe Instagram.

Nu după mult timp postarea fotbalistului a fost ștearsă.

De ce vrea Wanda Nara să divorțeze

Nu este pentru prima dată când cei doi se află în pragul divorțului. Wanda Nara a confirmat pentru diferite publicații de-a lungul timpului faptul că soțul său i-a fost infidel. Impresara a povestit că ultimele probleme au apărut anul trecut.

Atunci a descoperit că soțul său a avut o aventură cu o actriță din Argentina, cunoscută drept China Suarez.

Wanda Nara i-a destăinuit atunci unei prietene că va divorța, iar înregistrarea telefonică a fost difuzată într-o emisiune Tv, „Los Angeles de la Manana”.

„Am venit în Argentina pentru că divorțez de Mario. Mă ocup de câteva lucruri legate de divorț, pentru că nu pot să mai rezist și pentru că am decis să fac acest pas”, îi spunea Wandei Nara prietenei sale, potrivit celor de la Mundo Deportivo.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari