Nicolae Constantin, replică la reclamațiile lui Săpunaru: `Da, ne apăram și trei zile dacă era nevoie, dar tot trei zile nu luam gol!`

Înfrângerea de la Ploiești n-a fost digerată prea ușor, la cald, de Adrian Mutu și elevii săi. I-au acuzat pe ”lupii galbeni” că au reinventat autobaza. Iar căpitanul Săpunaru a răbufnit imediat după fluierul final.

„S-au apărat 90 de minute. Dacă jucam 3 zile, se apărau 3 zile. Am pierdut pe o jumătate de ocazie”, a spus supărat Săpunaru.

Eliminat după cartonașul roșu din etapa anterioară, antrenorul Petrolului, Nicolae Constantin, a văzut din lojă victoria cu Rapid. Astăzi le-a dat și el replica giuleștenilor.

„Și eu mai spun lucruri trăznite la cald. Mă duc la conferințe după meciuri sau la flash intrerviuri, zic niște chestii, apoi, după ce revăd partida și sunt mai liniștit, îmi dau seama că am scos niște aiureli. Îi înțeleg că au fost supărați.

Azi, probabil, n-ar mai declara aceleași lucruri. Și, ca să fac și eu o glumă, îi răspund lui «Săpun»: da, ne apăram și trei zile dacă era nevoie, dar tot trei zile nu luam gol! Ăștia suntem!

Avem o strategie, Petrolul nu dispune de banii de la CFR, FCSB sau Rapid, nu ne permitem să facem transferuri ieșite din comun, așa că trebuie să scoatem maxim cu ce putem. Când am avut posibilitatea, am pus și jos mingea, am încercat să construim, dar cât ne-a permis jocul și interesul rezultatului”, a declarat Nae Constantin, conform Playsport.

Distribuie articol:

2 COMENTARII

  1. Dar Rapid cât fotbal a jucat cu Craiova lui Rotaru când au dat gol la unicul șut pe poartă din tot meciul când Ioniță le-a câștigat meciul. Au meritat ei victoria după ce tot meciul au stat cu autobaza în poartă ?

  2. PETROLUL PLOIEȘTI ECHIPA MEA DE SUFLET A CÂȘTIGAT CU 1-0 DA DA MERITAT O VICTORIE MUNCITA FELICITĂRI FELICITĂRI FELICITĂRI ECHIPA MEA DE SUFLET PETROLUL PLOIEȘTI BAFTĂ MULTĂ ÎN CONTINUARE HAI PETROLUL HAI PETROLUL HAI PETROLUL!!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari