Nick Kyrgios, mesaj emoționant pentru fanii lui! Ce a anunţat de pe patul de spital: Imagini emoţionante / Foto

Nick Kyrgios, mesaj emoționant pentru fanii lui. Australianul a ratat turneul ”de acasă” din cauza unei accidentări.

Recuperarea sportivului decurge normal, iar Kyrgios le-a arătat fanilor care este starea sa de sănătate.

Nick Kyrgios, mesaj emoționant pentru fanii lui

Australianul a anunțat chiar înaintea startului de la Australian Open că nu va participa la turneu din cauza unei accidentări.

„Moment nepotrivit. Accidentările fac parte din sport. Sunt devastat, evident, este Slamul meu de acasă”, a spus Kyrgios înaintea startului de la Australian Open.

La o săptămână distanță de la anunțul accidentării, Kyrgios a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii și un mesaj emoționant pentru fani.

”O să fac tot ce pot ca să-mi revin şi să fiu în formă. Pentru cei care sunt interesaţi de mine și mi-au trimis vibratii bune. Vă iubesc”, a postat australianul.

 

Nick Kyrgios pare că este extrem de îndrăgostit de actuala sa parteneră, Costeen Hatzi. Australianul a anunțat că anul următor va participa la turneul de la Roland Garros după șase ani în care nu a dorit să joace în capitala Franței.

Băiatul rău al tenisului a luat această decizie de dragul iubitei sale. Costeen Hatzi în vârstă de 21 de ani își dorește foarte mult să viziteze Parisul, așa că jucătorul de tenis s-a conformat.

Australianul a refuzat atâția ani să joace la acest turneu de Grans Slam pentru că urăște zgura.

Iubita sa a tot postat imagini și mesaje pe pagina de socializare în care spunea că își dorește să viziteze capitala Franței, iar în final Kyrgios a cedat.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari