Neymar ajunge la tribunal. O fostă angajată a dat din casă. Ce a făcut starul brazilian

Neymar ajunge la tribunal. O fostă angajată a dat din casă. S-a aflat ce a făcut starul brazilian. L-a dat în judecată și îi cere 368.000 de euro.

O fostă angajată a lui Neymar, care a lucrat la vila acestuia din Bougival (Yvelines), în vârstă de 35 de ani, a fost concediată în octombrie 2022, când era însărcinată cu al patrulea copil.

Neymar ajunge la tribunal

Fosta angajată a povestit ce s-a întâmplat în 2022.

„Secretara m-a sunat şi mi-a spus: „Iată salariul tău, nu trebuie să mai vii, rezolvă-ţi viaţa privată”. Mi-au spus să mă duc să-mi iau banii de la paznicul de la intrarea principală. M-am trezit fără niciun sprijin. Mi-au tăiat chiar şi curentul electric timp de o săptămână”, a explicat femeia, citată de UOL.

Ajunsă la Paris în 2018 împreună cu fostul ei soţ şi cei trei copii ai lor, ea a obţinut un loc de muncă la vila brazilianului, legitmat la Al-Hilal, prin intermediul unei prietene.

„Mă ocupam de curăţenie, făceam patul, tot ce ţine de curăţenia casei. La cererea lor, în timp ce casa era în funcţiune, trebuia să îi ajut pe cei care aveau nevoie. I-am făcut unghiile mamei fiului ei (Carol Dantas). Odată, făceam curăţenie în sala de sport şi m-au rugat să mă opresc să îi fac unghiile Brunei (Biancardi)”, a mai spus femeia potrivit news.ro.

„Nu am primit niciodată o primă de noapte”

Având probleme financiare, ea a acceptat să rămână mai mult timp în vilă.

„La sfârşit de săptămână, am lucrat toată noaptea. Cum trebuia să mă întorc devreme în dimineaţa următoare, dormeam acolo. Dar nu am primit niciodată o primă de noapte. Îmi făceam orele aşa cum îmi cereau ei”.

Prin intermediul avocaţilor săi, reclamanta a încercat să ajungă la o înţelegere amiabilă cu jucătorul de 31 de ani, care este în prezent accidentat. Scrisoarea recomandată pe care i-a trimis-o în iunie a rămas fără răspuns.

Într-o declaraţie pentru Le Parisien, Day Crespo, unul dintre responsabilii cu comunicarea lui Neymar, a comentat că acesta nici măcar „nu a fost informat” despre scrisoare. Cu toate acestea, cabinetul de avocatură susţine că scrisoarea de recunoaştere „a fost semnată la domiciliul său din Bougival”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed