NEWS ALERT! Avem iar flotilă de aur! Echipajele de dublu rame sunt campioane ale Europei la canotaj!

7 echipaje au intrat în bătăliile pentru medalii la Campionatele Europene de Canotaj. Iar România și-a luat deja porția de celebritate din prima.

Ioana Vrînceanu și Denisa Tîlvescu au obținut medalia de aur la proba de dublu rame feminin, după un finish în forță.

Fetele noastre au părut că se luptă doar pentru medalia de bronz, în prima jumătate a cursei, dar finalul a fost devastator. Au mărit strocul și au recuperat pe rând, au depășit mai întâi Olanda, iar în ultimii 500 de metri au tras și au ajuns din urmă echipajul Marii Britanii, care a condus cursa de la început.

Ioana Vrînceanu și Denisa Tîlvescu au reușit să treacă în față cu 2OO de metri înainte să se termine cursa.

Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan au adus a doua medalie de aur a României. Cei doi „tricolori” n-au avut însă adversari: au condus cursa din finala probei de dublu rame masculin de la început până la final.

Cu toate încercările nereușite ale britanicilor de a-i depăși, Cozmiuc și Bejan n-au avut emoții, ba chiar s-au și distanțat pe final.

Cea de-a treia medalie pentru România au adus-o echipajul 4 rame feminin, format din Mădălina Bereș, Iuliana Buhuș, Magdalena Rusu și Amalia Bereș, care au reușit să încheie cursa pe podium, obținând bronzul.

A patra medalie a fost tot de bronz. Băieții de la 4 rame masculin, Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu, Florin Lehaci, s-au bătut până pe ultimii metri pentru medalia de argint, însă olandezii n-au cedat.

Alte echipaje care intră astăzi în lupta pentru medalii:

4 vâsle masculin – Mihai Chiruță, Ciprian Tudosă, Ioan Prundeanu, Marian Enache

dublu vâsle feminin – Ancuța Bodnar, Simona Radiș

8 plus 1 masculin – Florin Arteni, Alexandru Macovei, Alexandru Chioseaua, Nicu Chelaru, Cristi Pîrghie, Constantin Radu, Vlad Aicoboaie, Constantin Adam, Victoria Petreanu (cârmaci)

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari